Meilė Širdies Cukraus Antspaudas Perdavimo Knyga Valentino Dieną vestuvių šokolado meringues apdailos lapo, tortas dekoravimo įrankiai

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€6.30

Žymos: paminkštintas tortas antspaudas, gėlių antspaudas, minkštas antspaudas, kepkite popieriaus, lipdukas popierius, taurės blynai, ne išnyks žiedas rinkinys, šokolado įvyniojimas, plastikinis trafaretas, modelis šokolado perdavimo lapas.

1.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą.

2.Jei praėjus 60 dienų ( Brazilija 90 dienų), jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes grąžinsime.

3.Prašome don ' t make ginčus 60days (Brazilija 90 dienų), tai yra nemalonu.Mes nepriimame jokių ginčų, jokios sekimo numerį.

4.Dėl mūsų dauguma produktų yra vestuvės/šalis, produktai , pristatymo data yra labai svarbu visiems, todėl prašome patvirtinkite savo vestuves/šaliai dienos atsargiai, jei turite ne daugiau laiko, mes norėtume patarti jums pasirinkti išreikšti, o ne kinija paštu , galite gauti paketą, per 5-10 dienų, jei pasirinksite express, mes pasirinkti pigesnį išreikšti jums.

Kai jūs padarysite užsakymą,tai reiškia, kad jūs sutinkate su aukščiau nurodytos instrukcijos.Meilė Širdies Cukraus Antspaudas Perdavimo Knyga Valentino Dieną vestuvių šokolado meringues apdailos lapo, tortas dekoravimo įrankiai

Kaip naudoti perdavimo knyga apie meringues (kaip video rodo):

1. Sumaišykite cukraus ir kiaušinių baltymus į nedidelį puodą.

2. Pastatykite puodą su mišiniu į bain-marie 10 minučių, sumaišykite vieną kartą, o tol, kol mišinys tampa skystas ir tu nebegali jaustis cukraus grūdus į jį.

3. Sausas apačioje nedidelį puodą ir perkelkite mišinį į maišytuvo dubenį ir pradėti whisking tol, kol ji tampa labai storas (apie 6-7 minutes).

4. Sustabdyti maišytuvas, pridėti miltinio cukraus ir lėtai vėl maišant apie 2 minutes, kol mišinys tampa labai stabilus.

5. Perkelkite mišinį į konditerijos maišelį, organizuoti Cukraus Antspaudą ant savo orkaitės skardą (šiurkščiavilnių puse į viršų) ir pradeda vamzdynai.

6.Kepkite bent 120 minučių esant 80°C (176°F).

7.Visada su Važinėti krosnies ugnies, kol cukraus bučiniai yra sausas ir viduje, ir išorėje.

8. Kai bus tam pasirengusi, išimkite iš orkaitės ir iš karto atskirti cukraus bučiniai.

Medžiaga: plastiko lapo ir cukraus miltelių dydis: A4 dydžio(20x30cm) Įpakavimas: 1pcs/pak arba 10vnt/pak(nuspręsti, ką jūs turite pasirinkti)

Pastaba :jei pasirinksite 10pc sumaišykite dizaino,prašome pranešti mums vieną,kurį norite, arba mes atsiųsime jį atsitiktinai.

Kaip Naudoti apie šokoladą:

1, Įdėti maisto perkėlimo popierius butas darbalaukyje, tada apėmė jį su šokolado pelėsių.

2, Pilti ištirpintą šokoladą į formą.Nuskustas papildomų tirpinto šokolado nuo pelėsių.

3, kilimo pelėsių kai šokolado yra visiškai sukietintos.Jūs gausite gražus šokolado su meno kūrinius.

Pastaba: kad būtų geriau jūsų perkelti, atkreipkite dėmesį į šiuos veiksmus: 1. Perdavimo knygą ir šokoladą negali kontaktas su vandeniu ir srutų vandens 2. Prašome pasirinkti, šokolado sudėtyje yra daugiau kaip 30% riebalų, 3. Nereikia pateikti perkėlimo popierius šildytuvo ar netoli kitų šilumos šaltinių

1.Laikymas: Sausoje,Vėsioje,Plomba (NEREIKIA šaldytuvas)

A)nuo tiesioginių saulės spindulių

(B) ne trankyti vertikalus paviršius

(C)ne sress ir lenkimo

D) negalima užšaldyti kriogeninis

2 .Šokolado perdavimo sheeet negali būti perkeltas, visiškai

A)Patikrinti, ar paviršius šokoladas buvo blizgantis, ar ne, jei ne, gali būti, nes šokoladas yra

nebuvo aušinamas visiškai ar jūs nulupkite perdavimo lapą, todėl anksti.

B) Tikrinti temperatūra workbench yra per mažai, ar ne.

(C) Patikrinti, kambario temperatūra ir temperatūra, ištirpusio šokolado yra per mažai, ar ne

3 .Dizainas yra miglota po to, kai buvo perkeltas

A) Tikrinti workbench yra plokščia, ar ne

B) Patikrinti, ar jūsų ranka techniką pagal kontroliuojama taikyti šokolado

perdavimo lape, ar ne.

(C) Aukštos temperatūros Šokolado bus, kad dizainas tampa neaiški taip pat.

4 .Perdavimo lapas sukibimas abipusiai atidarius paketą

A) Tikrinti temperatūrą jūsų išsaugojimo sąlyga.

B) Patikrinti Šokolado Perdavimo Lakštai yra drėgnos ar ne.Jei ji buvo, atskleisti tai po saule, kad jį nusausinkite.

Mūsų Privalumai

1. Daug Stilių pasirinkti

2.Mažas MOQ

3.Priimti logotipą/dizainas

4.Kokybės Griežtai tikri

5.Konkurencinga Kaina

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!


  • sąlyga: Šokolado Perdavimo Lapas
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Medžiaga: perdavimo lapas
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Perkėlimo popierius
  • Saugojimas: Laikykite jį sausoje ir vėsioje vietoje
  • Tipas: Cukraus Antspaudas Perdavimo Lapas
  • Modelio Numeris: sumaišykite modelio perkėlimo popierius
  • Funkcija: Tinka tortas ir kujavijos apdaila
  • Sertifikavimo: SGS
  • Nepadori Nuotrauka: No